LISTEN TO YOUR EYES

 

Luister naar je ogen. Een zin waar een schijnbare tegenstelling in besloten ligt, nodigt uit om te kijken en te voelen.

 

Na mijn studie aan de Academie voor beeldende kunsten in Maastricht ben ik aan de slag gegaan als vormgever van visuele identiteiten. Grafische vormgeving voor bijvoorbeeld brochures, huisstijlen en campagnes, maar ook voor interieurs. Ik hou ervan om een samenspel aan te gaan met interieurarchitectuur en van daaruit een meerwaarde te creëren voor de ruimte. Mijn werk communiceert door storytelling, signing of het uitdragen van een bepaald gevoel door vorm- en kleurgebruik.

 

Illustraties zijn een belangrijk onderdeel in veel van mijn ontwerpen. Daarnaast hou ik me graag bezig met fotografieproducties waar ik de art-direction en styling voor verzorg.

 

Mijn werk is meestal vrolijk, ik hou ervan als het een knipoog heeft. Maar past dat niet, dan communiceert het de emotie die de zender van de boodschap (opdrachtgever) wilt oproepen.

 

Ik vind het het fijn om samen te werken met collega’s uit allerlei creatieve vakgebieden zoals de mensen van Puur Sang en Rethinking Group. We inspireren elkaar en het geeft het project een diepere laag die de uitvoering van de opdracht nog iets bijzonderder kan maken. Maar ook de uitwerking met opdrachtgevers én gebruikers geeft me veel energie, zoals projecten met de kinderen op scholen.

 

“Listen to your eyes”: maar naast mijn ogen ga ik ook gewoon mijn oren gebruiken! Voordat ik aan de slag ga wil ik je eerst leren kennen om tot een sterk ontwerp te komen dat helemaal bij jou past.